Cautare

611 de rezultate pentru "dinu madar" (2.65 secunde)
Un astfel de nume poate fi cel al lui Dinu Patriciu - rebelul care nu este de acord cu politica si aliantele promovate de PNL in ultimul an - dar surse din partid sustin ca cei doi, Catarama si Patriciu, nu se prea inteleg.
Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat ieri ca speculatiile aparute odata cu candidatura lui Radu Duda la Presedintie, privind sustinerea acestuia de catre omul de afaceri Dinu Patriciu, nu influenteaza competitia, mentionand ca pozitia lui Patriciu in acest caz e aceea a unui liberal devotat.
Cu acest prilej, primarul Iuliu Ilyes s-a intilnit cu directorul adjunct al Directiei Finantelor, Ludovic Gergely, si cu reprezentantii RAC, Transurban si SC Apaserv, Dinu But, Simion Ivan si Ioan Leitner.
Prim-ministrul a avut, in iunie 2005, o intalnire cu Dinu Patriciu, in calitatea acestuia de presedinte-director general al Rompetrol, la care a participat si ministrul Justitiei, Monica Macovei.
Felul in care a fost lansat filmuletul (l-a anuntat Dinu Patriciu), repetarea lui pana la saturatie, dubiile legate de autenticitatea lui au facut sa aiba un efect contrar celui scontat.
Sau iesirea lui Dinu Patriciu, care si-a asumat paternitatea divulgarii casetei? I.I.: Iesirea lui Patriciu ca sa pledeze pentru asta a fost o mare greseala.
In timp ce Dinu Patriciu ii trimite acasa, Crin Antonescu accepta, totusi, sa se aseze la masa discutiilor. Falsa disputa?
In timp ce Dinu Patriciu ii trimite acasa, Crin Antonescu accepta, totusi, sa se aseze la masa discutiilor. Falsa disputa?
ca in 5 ani si jumatate, cei care l-au facut pe domnul Constantinescu sa se recunoasca invins de structuri, de nu stiu ce, nu au reusit sa obtina un compromis cu mine - fie ca se numesc Sorin Ovidiu Vantu, Dan Voiculescu, ca numele lor e Dinu Patriciu sau oricine altcineva.
Marian Daniel Vanghelie (USL), Mihai Atanasoaei (PDL), Daniel Schmid (PP-DD), Corin Romanescu (UNPR), Ioan Dinu (Partidul Social Democrat al Muncitorilor), Marin Razvan Catana (PSR), Luminita Erghid (Partidul Verde), Adrian Stoica (Partidul Ecologist Roman), Ioan Chiru (Partidul Poporului), Ilie Gramescu (Partidul Uniunea Ecologista din Romania), Adrian Edu (Partidul Romaniei Europene), Laurentiu Iordache Sile (Partidul "Totul pentru Tara"), Ioan Rusu (PP-PS), Florin Rusu (Partidul National Democrat Crestin), Bogdan Alexandru Capota (PNG-CD), Baniay Attila Alexandru (UDMR), Nicusor Gigartu (PRM), Sorina Stefania Constantin (Partidul Forta Civica), Mihai Hrynczuk (Partidul Alianta Socialista), Aurel Catalin Stochita si Mugur Mihaescu, candidati independenti.
In privinta perceptiei negative, C.V. Tudor este urmat de Adrian Nastase (33,7%), Ion Iliescu (33,5%) si Dinu Patriciu (32,7%).
Mihai Dinu Gheorghiu, Universitatea ' Al. I .Cuza ' Iasi; Prof. dr. Mihaela Grancea, Universitatea ' Lucian Blaga ' Sibiu;
Popa a explicat ca a luat aceasta decizie pe fondul cazului recent in care a fost implicat un alt liberal, Dinu Patriciu.
Comisia va studia conditiile si eventualele abuzuri care apar pe perioada arestului preventiv, punctul de plecare constituindu-l cazul Dinu Patriciu, insa dezbaterea nu are un caracter particular, dupa cum a precizat presedintele Comisiei, Gyorgy Frunda.
Saptamana trecuta, Curtea de Apel Bucuresti a admis recursul Parchetului impotriva sentintei prin care s-a decis cercetarea lui Dinu Patriciu in stare de libertate.
Documentul a fost adoptat cu sapte voturi impotriva si cinci abtineri, printre cei care s-au opus numarandu-se si fostul vicepresedinte liberal, Dinu Patriciu.
Acestia au declarat ca sunt nemultumiti de relatia cu conducerea organizatiei judetene a PNL Prahova, in special de cea cu presedintele filialei, Dinu Patriciu.
Elena Udrea a precizat, in declaratia sa de avere, si faptul ca a cerut 200.000 de lei de la ex-tenismenul Dinu Pescariu, urmand sa-i returneze tot in 2010.
• Premiul "Sa-ti fie rusine, Dinu Patriciu!" A fost acordat "mogulilor care au distrus credibilitatea presei, asmutindu-si armata de ziaristi asupra unuia sau a altuia dintre candidati, Saracii moguli, daca n-au avut jucarii cand au fost mici, uite acum, la batranete, si-au cumparat media.
• Fatarnicia Corinei Dragotescu Dupa ce nu a izbutit in mai multe randuri sa-l convinga pe Dinu Patriciu, care abia preluase, in 2006, trustul Adevarul Holding, sa o puna sefa sefilor, Corina Dragotescu a plecat la Realitatea TV, unde a dus-o ca-n rai, daca adunam banii castigati de ea la mogul.
google-analytics.com